szofver_fejlec_ugyvitel_550

 

Mindenki számára egyértelmű, hogy a mai világban egy sikeres cég már nem dolgozhat “kockás papírra” skiccelt nyílvántartások alapján. Már a mikro vállakozások esetén is elengedhetetlen a számítógép és ezzel együtt egy megfelelő, személyre szabott ügyviteli program. Ha a vállalat mögött egy ilyen komplex szoftver áll, amely a beszerzéstől a feldolgozás fázisain át az értékesítésig minden folyamatot lefed, akkor igazán átlátható és hatékony a munka a cégnél.

Mi egy olyan programot ajánlunk az Ön figyelmébe, amely maximálisan megfelel a fenti szigorú kritériumoknak és minden olyan folyamat menedzselhető vele, ami egy sikeres cég mindennapjaiban felmerülhet.

000thumb.php

Néhány jellemző tulajdonsága:
  • Windows alapú rendszer, korszerű és esztétikus grafikus felület, ahol mind a billentyűzet, mind az egér használata lehetséges
  • A szoftver felhasználóinak nyilvántartása, ami kiegészül egy részletes jogosultságkezeléssel, hogy mindenki csak a számára engedélyezett műveletekhez és adatokhoz férhessen hozzá. Jogosultsági szintek alakíthatóak ki a megegyező hozzáférésű munkatársak könnyebb kezelhetőségének érdekében. A jogosultságok külön értelmezhetőek a bizonylattípusokra, az árakra és a raktári készlethez való hozzáférésre is.
  • Eseménynaplózás, hogy minden rögzített/módosított/törölt adatról és műveletről utólag is megmondható legyen, hogy ki és mikor hajtotta azt végre
    A lekérdezések kimenete a képernyőn és a nyomtatón túl történhet export állományba (Excel táblázat, PDF dokumentum), valamint tetszőleges kimutatás vagy bizonylat továbbítható email formájában is közvetlenül a rendszerből vezérelve.
  • Belső üzenetkezelés, ami speciális események bekövetkezésekor automatizálva történik az illetékesek részére (pl. minimum készlet alá csökkenés és más, a felhasználó által meghatározható események esetén)
  • Kifinomult keresési lehetőségek, ami tetszőleges mező szerint történhet, továbbá szövegrészletekre is lehetőség van szűkíteni

 

doc_icon

Ügyviteli rendszerünk részletes leírása itt elérhető:

letöltés

 

 

Néhány kép ízelítőül:

Menü