Szoftvereink

Az általunk készített alkalmazások

Egyénre szabott

Üzleti, ügyviteli és könyvelési programok teljes választéka, akár egyedi igények alapján is.

Technológia

Minden területen a legmodernebb technológiák használatára törekszünk.
Szoftvereinket akár mobilról is használhatja.

Kreativitás

Ön elmondja mit szeretne és mi megteremtjük ehhez a komplett szoftveres és hardveres hátteret.

Biztonság

Stabil és teljes körű informatikai szolgáltatást nyújtunk. Az általunk forgalmazott szoftvereket folyamatosan frissítjük/felügyeljük.

Szoftvereink

Számlázó programok

Könnyen kezelhető, átlátható számlázó rendszer, mellyel termékértékesítés és szolgáltatásnyújtás is számlázható. A papír alapú számlatömbök tökéletes helyettesítője!

Könyvelő program

Kettős könyvelési szoftver, könnyen és gyorsan kezelhető felülettel a hatékony könyvelés érdekében. Egyszeres könyvelési (naplófőkönyv, pénztárkönyv) lehetőség is rendelkezésre áll.

Házi pénztár

A házi pénztár modul a kiadási és a bevételi pénztárbizonylatok elkészítésén túl a napi és időszaki jelentésekig minden ügyviteli feladatot ellát, ami a pénztárnál felmerülhet.

Ügyviteli rendszer

A számlázáson túl a teljes ügyvitelt átfogó megoldás, ami a pénzügyi nyilvántartással és a készletkezeléssel akár a vállalatirányirányításig is bővíthető.

Táblatörzskönyv rendszer

A növénytermesztésben eredményesen használható nyilvántartási szoftver, amiben a táblákról mindent megtudhatunk akár költség, akár bevétel szempontjából.

Útnyílvántartás

Útnyilvántartások és kiküldetési rendelvények készíthetőek ezzel a szoftverünkkel, akár költségkeretet megadva, automatizált javaslatokkal is.

Bérügyviteli rendszer

Teljes körű bérszámfejtési és munkaügyi megoldás a szükséges adatszolgáltatások elvégzésével, akár társadalombiztosítási kifizetőhelyeknek is.

Mezőgazdasági ügyviteli rendszer

A mezőgazdasági specialitásokra épülő szoftver, ami a termények mérlegelésétől kezdve a felvásárlási jegyekig minden előforduló nyilvántartási igényre megoldást jelent.

Webáruház

A többi szoftverünkkel szorosan együttműködő webáruház megoldásunk során azonos rendszerben kezelhetőek a termékeink és a megrendeléseink egyaránt.

Hívjon minket a +36 20 370-1796 számon vagy küldjön email-t: info@compact.hu

 Amennyiben egy teljes körűen használható szoftvercsomagra vágyik, amely megkönnyíti mindennapi munkáját és észrevétlenül termeli a hasznot vállalkozásának.

Akik már minket választottak

Menü